Advertisement:

Author Topic: [img] bug ?  (Read 28805 times)

Offline MuYu

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Gender: Male
[img] bug ?
« on: March 14, 2004, 04:55:19 AM »

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #1 on: March 14, 2004, 04:57:28 AM »
Is there any chance you could quote or modify that message and post the code here inside [ code ] tags?

-[Unknown]
« Last Edit: March 14, 2004, 05:00:07 AM by [Unknown] »

Offline Chris Cromer

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,745
  • Gender: Male
  • I am just a figment of your imagination!
    • Chris's AGI Web Site
Re: [img] bug ?
« Reply #2 on: March 14, 2004, 04:59:40 AM »
Quote
Is there any change you could quote
;)
Chris Cromer

"I was here, here I was, was I here, sure I was" - The little voice in my head.

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #3 on: March 14, 2004, 05:00:23 AM »
Yeah, yeah, it's 2:00 am.  Better now?

-[Unknown]

Offline Chris Cromer

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,745
  • Gender: Male
  • I am just a figment of your imagination!
    • Chris's AGI Web Site
Re: [img] bug ?
« Reply #4 on: March 14, 2004, 05:01:58 AM »
Lol, 4 a.m. here... I am an insomniac. :-X
Chris Cromer

"I was here, here I was, was I here, sure I was" - The little voice in my head.

Offline MuYu

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #5 on: March 14, 2004, 05:09:19 AM »
 
Code: [Select]
code:
[img]
http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20040313/capt.pda10103130359.kings_trail_blazers_pda101.jpg[/img]

output:
http://us.news2.yimg.com/us.yimg.com/p/ap/20040313/capt.pda10103130359.kings_trail_blazers_pda101.jpg" alt="" border="0" />


????



Offline Chris Cromer

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,745
  • Gender: Male
  • I am just a figment of your imagination!
    • Chris's AGI Web Site
Re: [img] bug ?
« Reply #6 on: March 14, 2004, 05:11:33 AM »
I found the problem, the user put a line break after the first [img*] tag.

This works:
Code: [Select]
[img]http://yoursite.com/image.gif[/img]
But this does not:

Code: [Select]
[img]
http://yoursite.com/image.gif[/img]

Remove the line break after the first [img*] tag and it will fix it.
Chris Cromer

"I was here, here I was, was I here, sure I was" - The little voice in my head.

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #7 on: March 14, 2004, 05:12:29 AM »
Okay, I should have known there was a reason I did it that way... Subs.php, find:

Code: [Select]
$php_parts[$php_i] = preg_replace(array('~(?<=[\s>(;\'"\]])(\w+://[\w\-_@:|]+(?:\.[\w\-_]+)*(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?=#])~', '~(?<=[\s>(\'\]])(www(?:\.[\w\-_]+)+(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?;=#])~i'), array('[url]$1[/url]', '[url=http://$1]$1[/url]'), $php_parts[$php_i]);
Replace:
Code: [Select]
$php_parts[$php_i] = preg_replace(array('~(?<=[\s>(;\'"])(\w+://[\w\-_@:|]+(?:\.[\w\-_]+)*(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?=#])~', '~(?<=[\s>(\'])(www(?:\.[\w\-_]+)+(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?;=#])~i'), array('[url]$1[/url]', '[url=http://$1]$1[/url]'), $php_parts[$php_i]);
-[Unknown]

Offline Chris Cromer

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,745
  • Gender: Male
  • I am just a figment of your imagination!
    • Chris's AGI Web Site
Re: [img] bug ?
« Reply #8 on: March 14, 2004, 05:20:26 AM »
Hey [Unknown], for some reason after you posted your last post it keeps killing Firefox 0.8(I had to kill the process because of it)... I had to switch to IE to view this topic and post this. :-\
Chris Cromer

"I was here, here I was, was I here, sure I was" - The little voice in my head.

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #9 on: March 14, 2004, 05:21:44 AM »
I know, it's fixed in like the very next cvs nightly... I can't wait for 0.9.

-[Unknown]

Offline MuYu

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 35
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #10 on: March 14, 2004, 05:24:16 AM »
thanks :)

Offline Chris Cromer

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,745
  • Gender: Male
  • I am just a figment of your imagination!
    • Chris's AGI Web Site
Re: [img] bug ?
« Reply #11 on: March 14, 2004, 05:26:16 AM »
I know, it's fixed in like the very next cvs nightly... I can't wait for 0.9.

-[Unknown]
Hmmm, well then nightly cvs here I come. :P
Chris Cromer

"I was here, here I was, was I here, sure I was" - The little voice in my head.

Offline Chris Cromer

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,745
  • Gender: Male
  • I am just a figment of your imagination!
    • Chris's AGI Web Site
Re: [img] bug ?
« Reply #12 on: March 14, 2004, 01:08:18 PM »
Apply [Unknown]'s fix a few posts up. ;)
Chris Cromer

"I was here, here I was, was I here, sure I was" - The little voice in my head.

Offline [darksteel]

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,466
  • Gender: Male
  • SMF is a big boy
Re: [img] bug ?
« Reply #13 on: March 14, 2004, 01:38:23 PM »
the error was not corrected :(

The fix no sirvio
Luis "[darksteel]" Alvarado.
Spanish Support
¿Qué es el repair_settings?
No doy soporte por PM, publica tu duda en el foro y tendras respuestas mas rapidas.
My forum:
www.caamboard.com

Offline gregy

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 111
  • Gender: Male
  • I'm a llama!
Re: [img] bug ?
« Reply #14 on: March 14, 2004, 02:29:03 PM »
it was fixed on my site  ;D

Offline [darksteel]

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,466
  • Gender: Male
  • SMF is a big boy
Re: [img] bug ?
« Reply #15 on: March 14, 2004, 03:54:42 PM »
Okay, I should have known there was a reason I did it that way... Subs.php, find:

Code: [Select]
$php_parts[$php_i] = preg_replace(array('~(?<=[\s>(;\'"\]])(\w+://[\w\-_@:|]+(?:\.[\w\-_]+)*(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?=#])~', '~(?<=[\s>(\'\]])(www(?:\.[\w\-_]+)+(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?;=#])~i'), array('[url]$1[/url]', '[url=http://$1]$1[/url]'), $php_parts[$php_i]);
Replace:
Code: [Select]
$php_parts[$php_i] = preg_replace(array('~(?<=[\s>(;\'"])(\w+://[\w\-_@:|]+(?:\.[\w\-_]+)*(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?=#])~', '~(?<=[\s>(\'])(www(?:\.[\w\-_]+)+(?::\d+)?(?:/(?:[\w\-_\~%\.@,\?&;=#+:\']|\([\w\-_\~%\.@,\?&;=#()+:\']*)*)*[/\w\-_\~%@\?;=#])~i'), array('[url]$1[/url]', '[url=http://$1]$1[/url]'), $php_parts[$php_i]);
-[Unknown]
I cant fix
Luis "[darksteel]" Alvarado.
Spanish Support
¿Qué es el repair_settings?
No doy soporte por PM, publica tu duda en el foro y tendras respuestas mas rapidas.
My forum:
www.caamboard.com

Offline [Unknown]

  • SMF Friend
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 36,102
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #16 on: March 14, 2004, 03:56:54 PM »
Please wait then, because I'm going to be uploading a new package soon.

-[Unknown]

Offline [darksteel]

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,466
  • Gender: Male
  • SMF is a big boy
Re: [img] bug ?
« Reply #17 on: March 14, 2004, 03:57:55 PM »
Oks -[Unknown]

Luis "[darksteel]" Alvarado.
Spanish Support
¿Qué es el repair_settings?
No doy soporte por PM, publica tu duda en el foro y tendras respuestas mas rapidas.
My forum:
www.caamboard.com

Offline treo

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 145
  • Gender: Male
Re: [img] bug ?
« Reply #18 on: March 14, 2004, 04:12:10 PM »
It also killed my FireFox, but it works well if you use the imode mode :)

Offline thegeek

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Gender: Male
  • This is personal.
Re: [img] bug ?
« Reply #19 on: March 14, 2004, 06:57:29 PM »
Thanks. It fixed my problem.