Smf Shop 3.0 ( Market ) + Sanal Hayvan Güncelleme 16 Temmuz 2007

Started by slaytcafe.com, February 01, 2006, 09:29:40 PM

Previous topic - Next topic

MeQueR

kusura bakmayın kafam allak bullak oldu acaba bu 1.1.2 versiyonda çalışır mı? çalışmazsa nerden bulabilirim çalışan versiyonunu? yok eğer çalışırsa manuel kurulumunu nerden bulabilirim? teşekkürler...

muhammed53

Egg is an unknown filetype hatasını alıyorum lütfen biri yardım etsin

MersinRF

şunu birisi düzgünce farklı bir temaya kurmak için anlatabilirmi?(manüel)???

mesela Metallic Abyss , 1.1.3

yardımmmmmmmmmm

sevdaligul

Quote from: MeQueR on August 12, 2007, 09:07:57 AM
kusura bakmayın kafam allak bullak oldu acaba bu 1.1.2 versiyonda çalışır mı? çalışmazsa nerden bulabilirim çalışan versiyonunu? yok eğer çalışırsa manuel kurulumunu nerden bulabilirim? teşekkürler...

evet ya bunun  1.1.2 için calışanı yokmu

gmail_user

hxxp:www.paylasbenimle.com/forum/index.php?action=shop [nonactive] u adreste trojan var

LaDy

Emre_Ustegmen

Şimdi arkadaşlar daha önce karşılaştığım tüm sorunları çözdüm tek şey kaldı şu smf pets dosyasında düzenleme inemele hatası diyo açtım baktım install smf 1-1 xml dosyası yok

systemforumnet

gookhan61

SMFShop_3-0_Turkish_Install.zip (163.3 KB - Yükleme: 392 kez.) dosyası problemli beyler kurulumu yapılamıyor manuel için bakmaya çalışıncada bulunamadı diyor bu dosyaları bi daha elden geçirirmisiniz..

Polatsimsek

arkadaslar dediklerinizin hepsini yaptım. Admin panelinde hersey mukemmel calısmakta. fakat ana sayfada market lınkı yok üstte. üyeler nerden girecek?
tüm dosyaları kontrol etti,m. yeniden attım ftp den. bi yardım edin yaa:((

Yağız...

Polatsimsek

O

Yeni bir button ekle index.template.php'ye sonra bağla bir resimle ve resmi defaultaki images klasörüne at.
Http://www.pc-kopatiz.com [nofollow] - Pc Kopat Kullanıcılarının Forumu!

suleymanoglak

ben yukledim arcade jetonlari haricinde kismen calisiyor ama benim tuslar cogaldi yaf bunu nasil halledecez - herbirinden bir tane olsa yeter  - tesekkurler

EnvyMe

Çok uğraştım ama şu sorunu düzeltemedim.

dilbermc de, diğer linkler gibi görünmesini sağlayamadım. index.template.php dosyasını epey kurcaladım ama bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olabilecek varmı acaba?

Advertisement: