Smf Shop 3.0 ( Market ) + Sanal Hayvan Güncelleme 16 Temmuz 2007

Started by slaytcafe.com, February 01, 2006, 09:29:40 PM

Previous topic - Next topic

suleymanoglak

Quote from: suleymanoglak on October 04, 2007, 03:35:54 PM
ben yukledim arcade jetonlari haricinde kismen calisiyor ama benim tuslar cogaldi yaf bunu nasil halledecez - herbirinden bir tane olsa yeter  - tesekkurler
ya lutfen yardim edin benim tuslar kunlamaya basladi bu seferde oyun sekmesi dort tane market uc tane oldu bunlari nasil bir tane yaparim

Yağız...

Quote from: suleymanoglak on October 05, 2007, 11:40:31 AM
ben yukledim arcade jetonlari haricinde kismen calisiyor ama benim tuslar cogaldi yaf bunu nasil halledecez - herbirinden bir tane olsa yeter  - tesekkurler
ya lutfen yardim edin benim tuslar kunlamaya basladi bu seferde oyun sekmesi dort tane market uc tane oldu bunlari nasil bir tane yaparim
index.template.php'nizi koyun.

suleymanoglak

Quote from: cakal93 on October 05, 2007, 12:27:47 PM
Quote from: suleymanoglak on October 05, 2007, 11:40:31 AM
index.template.php'nizi koyun.
kusura bakma ama ne demek istedin ben anlamadim
biraz daha acik anlatirmisin lutfen ilgin icin tesekkurler

slaytcafe.com

Arkadaşım index.template.php dosyanda değişiklik yapılan kodları bul, kodlar 1 den fazla eklenmiş.Fazlalığı kaldırırsan sorunun düzelir..

ARBeDeM

Quote from: EnvyMe on October 05, 2007, 02:56:26 AM
Çok uğraştım ama şu sorunu düzeltemedim.

dilbermc de, diğer linkler gibi görünmesini sağlayamadım. index.template.php dosyasını epey kurcaladım ama bir türlü düzeltemedim. Yardımcı olabilecek varmı acaba?

sende dilberdeki diğerlerinin linklerini kopyala örnek takvimi ele al sadece ismini değiştir ve gerekli yerleri editle olur sorun falan kalmaz :)
ARBeDeM
www.giriver.com [nofollow]

LaDy

kurdum ama düzgünçalışmıyor linkler

teonun laneti v4 kullanıyorum  1.1.4 biri bana acil yardım edebilirmi :S

EnvyMe

Quote1.     Kod Uygulanacak     installScript.php     
2.    Çıkartılacak Dizin    ./Sources/shop    
3.    Çıkartılacak Dosya    ./Themes/default/languages/Shop.turkish.php    
4.    Çıkartılacak Dosya    ./Themes/default/ShopAdmin.template.php    
5.    Çıkartılacak Dosya    ./Themes/default/Shop.template.php    
6.    Değişiklik Yapılacak    install_SMF1-1.xml    Düzenleme inceleme hatası
7.    Değişiklik Yapılacak    -    Düzenleme inceleme hatası

Bu şekilde bir hata alıyorum. Dökümantasyonlarda baktım, bu hatayı verdiğinde Packages klasörü içerisine temp diye bir klasör oluşturmam yazıyordu, onu yaptım ama olmadı. Sitede herhangi bir tema kullanmıyorum, standart tema kullanımda. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Teşekkürler

feanorn

ben hayvam modunu yükledim ama satışa çıkmadı hayvanlar ne yapabilirm?

feanorn

kimse yok mu ?
sorunu biraz daha açayım;
satılık hayvan link i oluşmuyor!
Pls Help ME!!

feanorn

Ya flood yaptırdınız adama kimse yardım edemiomu???
bişeyi koydunuz bare tamamlayın!
satılık hayvan link i çıkmıo ne yapcam ne yapmam gerek!!!

yasmin

Ya arkadaşlar ben siteye manuel kurdum bu modu. Eksik olan bir şey mi var anlayamadım. Market linkine tıklandığında hiçbir şey olmuyor. Yine anasayfa çıkıyor. Admin panelinde ayarlanması gereken bir yer var mı? Varsa nerede ben bulamadım da-

Paketi manuel olarak kurmak yerine yüklemeye çalıştıımda da burdaki sorun ortaya çıkıyor

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=209546.msg1332392#msg1332392

Cyberless

forum dizinindeki index.php yi kontrol et.

eğer http://www.darkcrush.com/forum/index.php?action=shop yazıp tıkladığında anasayfa geliyorsa bu index.php dendir.

birde senin sitenin üyeleri ucube meraklısı market onların işine pek yaramaz ki.

BuRacK

ferdi866

arkadaşlar bu modu kurdum cöl ateşi temadaki profil e nasıl eklerim bunu üye profillerinde gözükmüyor sadece bütün diyer yerler için ayarladımda

HiddenGold

Arkadaslar ben yükledim gayet güzeldi.. Sonra herlade eksik yüklemisim.. Yönetim panelinde görünmüyordu.. Bende siliym tekrar yükliym dedim fakat silemedim.. Dosyalar paket felan silindi de menülerden silinmedi.. bende onarır diye tekrar yükledim bu seferde menülerde 2 tane market oldu .. :D Suan 3 tane var.. :D Menülerden nasıl silces..

Help please...
Bizler uzun bir seferdeyiz; buradan kabre, kabirden haşre, haşirden ebed memleketine gitmek üzereyiz.

ℓσяєиz

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' happy = happy + WHERE pet_id = 3 AND ownerid = 1' at line 1
Dosya: /home/genclup/public_html/Sources/shop/items/Food.php
Satır: 165

Bu hatayı Sanal Yıyecek yedirecegımız sıra veriyor
Nedendir ?

Barış Dokumacı

MY THEMES

The greates enemy will hide in the last place you would ever lock..

denizgezgin

kardeşim türkçe utf8 kullanınca çıkmıyor ama normal turkçe kullanınca çıkıyor ama
türkçe kullanınca forum tr karakterler gözük müyor ama türkçe utf8 kullanınca tr karakter sorunu bitiyor ama smf shop çalışmıyor birz karıştıma yardım edin

Yasin Köse

Bir hata meydana geldi!
Yüklemek istediğiniz paket'de sorun var yada geçerli bi paket değil.

Pets yüklerken bu hatayı aldım

mrzcn

merhaba
mod harika gerçekten

yanlız istediğim bişey var.
şekilli avatarın içine yeni bişeyler eklemek istiyorum.
şuanda domates atma yıldız koyma kartopu yumurta gibi şeyler var.
bunların içine bok atma gibi bişey istiyorum.bunuda ekleyebilir miyim ? :D

Advertisement: