• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 20, 2022, 09:58:59 PM

News:

Check out the SMF Function DB!


Help with errors

Started by skb, March 31, 2017, 02:47:06 AM

Previous topic - Next topic

skb

I used an old Mod (Fixed Menu on Top) developed by ahrasis. I've been getting a lot of errors generating out of this Mod. I posted in the Mod's thread for help, but ahrasis has not been around for quite some time. I would appreciate if someone else could take the time out to help with this;

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=525950.msg3918857#msg3918857

SMF 2.1 RC4 (default theme) / TP 2.1.0

Kindred

someone did post in the support thread in response...
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

skb

Yes, but not with a solution.

SMF 2.1 RC4 (default theme) / TP 2.1.0

Sir Osis of Liver

Is there a font setting for that mod?
"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

Kindred

1- that doesn't change the rules about posting mod support in the support thread...
2- Ahrasis was online earlier this month... its not like he has been gone for months or years
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Sir Osis of Liver

If the mod is working, there's a fudge to fix that type of error, but don't remember offhand what it is.  Something to do with adding something like this before the line that causes the error -



     if (isset($modSettings['dmot_hover_font']))
         $modSettings['dmot_hover_font'] = $modSettings['dmot_hover_font'];



The code does nothing, but iirc, the isset defines the variable and eliminates the error.

"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

skb

Thanks you Sir Osis. I tried inserting it but the errors continue.
Attaching the concerned file in the hope that this can be solved.

SMF 2.1 RC4 (default theme) / TP 2.1.0

Shambles

Quote from: skb
Attaching the concerned file in the hope that this can be solved.

That file isn't part of the issued SMF. You should [re]post in the mod's support topic ;)

Sir Osis of Liver

Unable to replicate the problem on 2.0.13 test install.  Are you using the latest hook version 1.4.1?

"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

skb

Quote from: Sir Osis of Liver on April 02, 2017, 04:52:52 PM
Unable to replicate the problem on 2.0.13 test install.  Are you using the latest hook version 1.4.1?

Yes. Could be a conflict with some other Mod ? Curve Centered Menu Perhaps ?

SMF 2.1 RC4 (default theme) / TP 2.1.0

Sir Osis of Liver

Don't think so.  The $modSettings array is loaded in Load.php, and it apparently is not finding a dmot_hover_font setting.  Can you post a screen shot of your mod settings for DMOT?
"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

skb


SMF 2.1 RC4 (default theme) / TP 2.1.0

Arantor

Put something in the bottom box. That is what the mod is complaining about.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

Sir Osis of Liver

I ran this mod with all color options blank, no errors.
"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

Arantor

Yes but the OP isn't; he's running it with one option filled and an option that only shows up if *that* option is filled, and it doesn't account for one being present and the other not.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

Sir Osis of Liver

Will reinstall the mod and try that soon as I have time.  Wouldn't $modSettings['dmot_hover_font'] be loaded with null value and defined?
"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

Arantor

Why would it be? If a value is empty, it doesn't get saved into $modSettings normally, you have to go out of your way to put it there.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

Sir Osis of Liver

"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

Sir Osis of Liver

April 04, 2017, 04:58:45 PM #18 Last Edit: April 04, 2017, 05:15:13 PM by Sir Osis of Liver
Quote from: Arantor on April 04, 2017, 04:30:10 PM
If a value is empty, it doesn't get saved into $modSettings normally, you have to go out of your way to put it there.

So just as a matter of interest (or not), here's a fudge that werks gud -



// Add DMOT CSS

if (!isset($modSettings['dmot_hover_font']))
$modSettings['dmot_hover_font'] = null;

if (!empty($modSettings['dmot_enable']) && !empty($modSettings['altmenu_replace_with_icon'])) {



Not quite as I remember it, but it defines the variable and eliminates the errors.  Best way, of course, is just to add the required color option.

"The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley." - Robert Burns

skb

Quote from: Arantor on April 04, 2017, 04:11:39 AM
Put something in the bottom box. That is what the mod is complaining about.

Thanks Arantor. That solved the problem.
Thanks Sir Osis, for your time and attention.

Greatly appreciated. Solved.

SMF 2.1 RC4 (default theme) / TP 2.1.0

Advertisement: