Advertisement:

Author Topic: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.  (Read 38889 times)

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« on: September 26, 2015, 04:27:10 AM »
Hi,

today I moved my Forums, Datebase etc to another Server; the Problem is, the forum looks kinda wierd now and posts are not showing up.
I've checked in phpMyAdmin if the Posts etc are there, they are there.

What could be/is wrong?



Regs,

Dark
« Last Edit: September 26, 2015, 04:48:45 AM by DarkTexas »

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #1 on: September 26, 2015, 05:56:29 AM »
P.S: That's happening for on all Themes, event the default one.

btw, that's how it should look (and how it is looking on the old Server!):


Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 60,225
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #2 on: September 26, 2015, 07:18:39 AM »
after moving, did you run repair_settings.php? (twice?)

http://wiki.simplemachines.org/smf/Repair_settings.php
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #3 on: September 26, 2015, 07:21:55 AM »
after moving, did you run repair_settings.php? (twice?)

http://wiki.simplemachines.org/smf/Repair_settings.php

I did it again right now, Yes, It didn't help.
I don't know what's wrong :( Any Idea @Kindred ?
« Last Edit: September 26, 2015, 07:34:39 AM by DarkTexas »

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 60,225
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #4 on: September 26, 2015, 08:52:59 AM »
URL?
smf version?
mods installed?
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #5 on: September 26, 2015, 08:54:53 AM »
URL?
smf version?
mods installed?

URL: http://gljclan.de/
SMF: SMF 2.0.11
MODS:
1.   Simple Theme Changer   1.0.2   
2.   URL Popup   1.0.2   
3.   SMF 2.0.11 Update   1.0   
4.   Regbar Warning   1.0.5   
5.   Relative Dates   1.3   
6.   PM Auto Responder   1.2   
7.   Elite Language Pack   1.0   
8.   Spoiler Tag   0.7.2a   
9.   Time Button [time]   1.2   
10.   BBC Colorbox   1.0.2   
11.   Faster SMF Parser   1.1   
12.   User Agreement Update   1.0.3   
13.   Optimus Brave   1.8.7   
14.   Event Registration Mod   0.18   
15.   Additional Topic Authors   0.1.1   
16.   Notifications on Register   1.0   
17.   FASIF: Fix Avatar Size In Forum   1.0.3   
18.   AvatarSelect   1.2.1   
19.   Characters remaining of post   1.0.4   
20.   Advance Fake Guests n Users Online (fguo)   1.0   
21.   Add Favicon.ico Support   1.101   
22.   Users Online Today   2.1   
23.   RIAST: Remove Index & Add Smart Title   1.3.0   
24.   SimpleColorizer   1.1   
25.   Global Topics   2.2   
26.   SMF Post Prefix   2.0.2   
27.   Google Analytics Code   1.5.1   
28.   Add Facebook Like to Posts   1.1   
29.   SMFBlog   2.0   
30.   Blue Smiley   1.0   
31.   ENotify   2.0.2   
32.   SimpleDesk - Integrated Helpdesk for Simple Machines Forum   2.0   
33.   Remove Help From Menu   1.0   
34.   More Spiders   1.2   
35.   Separate the sticky topics   1.0.1   
36.   Cumulus Congestus   1.0   
37.   @mention members   1.1.2   
38.   Say Thanks   1.3.3   
39.   Mobile Device Detect   0.2.2   
40.   SMF Staff Page   1.7   
41.   AdditionalMembergroups   1.04   
42.   Best Answer Intergration   1.4   
43.   Track User Logins   1.1   
44.   Custom BBCodes Manager   1.12   
45.   Remove "Last edit" mod   0.2.5   
46.   Alert   v.1.0   
47.   Topic Solved   1.1.1   
48.   Global Headers Footers   2.0.1   
49.   Redirect Banned Users   2.0   
50.   Avatar for banned members   1.0.1   
51.   Board Viewers Mod   1.2.1.1b   
52.   Auto Twitter Embed   1.0   
53.   404 on Missing Topics/Boards   1.2   
54.   Downloads System   2.5   
55.   Alternate User Posting   1.0.1   
56.   PM to New Members   1.2   
57.   Social Login   3.4   
58.   Board Icons   1.0   
59.   Contact Page   3.2   
60.   Simple Audio Video Embedder   3.2   
61.   reCAPTCHA for SMF   1.0.0   
62.   SimplePortal   2.3.6   
63.   Ad Managment   3.2   

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 60,225
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #6 on: September 26, 2015, 09:19:31 AM »
I am stumped...   the content is not even there -- so, it has to be something in the code - because the post data is not even being loaded into the page at all.  Actually....  something is killing the entire thread at the start of or just before the start of the post content - because nothing AFTER the post title and poster information is getting displayed at all

but, on the portal homepage, the content IS getting displayed.

check your display.template.php
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #7 on: September 26, 2015, 09:23:30 AM »
I am stumped...   the content is not even there -- so, it has to be something in the code - because the post data is not even being loaded into the page at all.  Actually....  something is killing the entire thread at the start of or just before the start of the post content - because nothing AFTER the post title and poster information is getting displayed at all

but, on the portal homepage, the content IS getting displayed.

check your display.template.php

The display.template.php is the same as on the other page (forum.glj-ps2.de), I don't get it. >.<
Should i post the display.template.php here?

IF I would have to create a new Forum that would be a bit.. Sad cos of the amount of Posts and members :<

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #8 on: September 26, 2015, 11:11:24 AM »
Just tried to re-add the Datebase and Website, still the same Error, I don't know what's wrong.
I hope the SMF Experts margarett or Kindred can do anything :[ *sadface*

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 60,225
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #9 on: September 26, 2015, 12:22:39 PM »
the posts are all still there (as far as I can tell -- you could check the smf_message table in the database to be certain)

the problem seems to be on the display end of that content, for some reason
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #10 on: September 26, 2015, 12:26:55 PM »
the posts are all still there (as far as I can tell -- you could check the smf_message table in the database to be certain)

the problem seems to be on the display end of that content, for some reason

Yeah, I've seen it on the Portal page and in the Datebase as well, but :/ What should I do now? I'm kinda lost with that Issue.

Offline Illori

  • Lead Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 52,866
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #11 on: September 26, 2015, 12:33:31 PM »
can you compare your Sources/display.php files and make sure they are the same?

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #12 on: September 26, 2015, 12:35:57 PM »
can you compare your Sources/display.php files and make sure they are the same?

Hey, Yes, I just compared them. I used to replace the Display.php on the new Server with the one from the old Server for making sure they are the same; no success.

 :-[
« Last Edit: September 26, 2015, 01:08:23 PM by DarkTexas »

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #13 on: September 26, 2015, 04:07:42 PM »
Please help
:(

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,949
  • We were all equal in the end.
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #14 on: September 26, 2015, 04:07:55 PM »
The 'Login to chat' tab is not showing on the new install.  Can you remove/disable chat?
“The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley.” - Robert Burns

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #15 on: September 26, 2015, 04:17:45 PM »
The 'Login to chat' tab is not showing on the new install.  Can you remove/disable chat?


I dont see that on www.gljclan.de to be honest and I have uninstalled SA-Chat already :/ What should do :op

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,949
  • We were all equal in the end.
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #16 on: September 26, 2015, 04:30:17 PM »
It's really very strange, code is just cut off after date and time.  I would do a clean 2.0.11 install in a different directory, connect it to same database, see if everything's there, then reinstall your theme and see what you get.  Problem appears to be either in Display.template.php or /Sources/Display.php.  Your database is probably ok so content shouldn't be affected, and you still have access to the original.  Did you patch to 2.0.11 or do a full install?

“The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley.” - Robert Burns

Offline DarkTexas

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 171
  • Gender: Male
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #17 on: September 26, 2015, 04:36:07 PM »
It's really very strange, code is just cut off after date and time.  I would do a clean 2.0.11 install in a different directory, connect it to same database, see if everything's there, then reinstall your theme and see what you get.  Problem appears to be either in Display.template.php or /Sources/Display.php.  Your database is probably ok so content shouldn't be affected, and you still have access to the original.  Did you patch to 2.0.11 or do a full install?

i patched to 11

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,949
  • We were all equal in the end.
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #18 on: September 26, 2015, 04:43:18 PM »
Anything in your error log?  Did you patch the original forum first, then move a copy to the new server?
“The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley.” - Robert Burns

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,949
  • We were all equal in the end.
Re: After moving to another Server the forum looks quiet wierd.
« Reply #19 on: September 26, 2015, 04:48:27 PM »
WTF?  Both installs are working now in default Curve.
“The best laid schemes o' mice an' men / Gang aft a-gley.” - Robert Burns