News:

SMF 2.1.4 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Smf de herkesin IP adresi aynı görünüyorsa

Started by SKYYWOLF, February 01, 2013, 05:58:16 AM

Previous topic - Next topic

SKYYWOLF

İyi günler...

Dün forum sitemi 1.1.17'den 2.0.3' yükselttim. Yeni haliyle ve yeni temasıyla sorunsuz çalışıyor gibi. Ancak tüm üyeler ve ziyaretçileri aynı IP adresi kullanıyormuş gibi gösteriyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz?

Badboy

Site adresi ve ekran görüntüsü verebilir misiniz?
Nothing is true, everything is permitted.

SKYYWOLF

www.defenceturk.com [nofollow]

http://farm9.staticflickr.com/8352/8435453090_095cd2c6a4_h.jpg [nofollow]

Bütün ziyaretçileri tek kişi gibi gösteriyor. Ziyaretçiler, aktif üyeler vs herkezin IP adresi aynı görünüyor.

Badboy

Test üyelik açar mısınız? Giriş yapalım bakalım ip yine aynı mı olacak?

SKYYWOLF

Quote from: Badboy on February 01, 2013, 07:22:43 AM
Test üyelik açar mısınız? Giriş yapalım bakalım ip yine aynı mı olacak?

İlginiz için gerçekten çok teşekkür ederim. Bir arkadaşımın yardımıyla sorunu çözdüm. Verdiği adrestekileri uyguladım ve düzeldi. Aynen aşağıdakiler yazıyor...

Smf de herkesin ip adresi aynı görünüyorsa Sources klasörünün içerisinde load.php, ManageSearchEngines.php ve QueryString.php bunların içindeki REMOTE_ADDR olanları windows sunucu ise HTTP_CLIENT-IP Linux sunucularda ise HTTP_CLIENT_IP olarak değiştirmeniz yeterlidir, zaten HTTP_CLIENT_IP  ise REMOTE_ADDR olarak değişitiriniz , yok yine düzelmiyorsa hostcunuzu bulabilirseniz host firmanızdan yardım alınız.

Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar deneyebilirler.  :)

Badboy

Teşekkürler konu Dokümantasyon bölümüne taşınmıştır.

SKYYWOLF

Çok ilginç. Yıllar önce işe yarayan çözüm bugün sonuç vermiyor. Faklı bir çözüm yolu önerebilecek arkadaşlar var mı?

caylakpenguen

Quote from: SKYYWOLF on July 11, 2024, 04:37:56 PMÇok ilginç. Yıllar önce işe yarayan çözüm bugün sonuç vermiyor. Faklı bir çözüm yolu önerebilecek arkadaşlar var mı?
Nameserver cloudflare mi ?

Tekyürek replikacep.com

Quote from: SKYYWOLF on February 01, 2013, 05:58:16 AMİyi günler...

Dün forum sitemi 1.1.17'den 2.0.3' yükselttim. Yeni haliyle ve yeni temasıyla sorunsuz çalışıyor gibi. Ancak tüm üyeler ve ziyaretçileri aynı IP adresi kullanıyormuş gibi gösteriyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz?
İp adreslerinin tablosunu yenisi ile degistirip bir deneyin
Deneme yanilma

Advertisement: