SA Facebook Integration

Started by SMFHacks.com Team, February 12, 2010, 01:36:11 PM

Previous topic - Next topic

SA™

Quote from: qubbah on October 31, 2013, 09:31:49 PM
from this mod
Features:
-Import your facebook avatar

is this features must be manually or automatically?
manually in your profile/facebook
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

eladio

#3521
after problem with  "Param numposts must be a number greater than or equal to 1"   that is solved with upgrade of this mod, now i am confused with something else..

Registration Mode is set to "normal" , but there is no option in my forum to login (or register) trough facebook button (before this problem mod works just fine).. 

any clue?  :-\

PS
fb connect image is set , that is not a problem

eladio

Quote from: eladio on November 01, 2013, 05:15:37 PM
after problem with  "Param numposts must be a number greater than or equal to 1"   that is solved with upgrade of this mod, now i am confused with something else..

Registration Mode is set to "normal" , but there is no option in my forum to login (or register) trough facebook button (before this problem mod works just fine).. 

any clue?  :-\

PS
fb connect image is set , that is not a problem

i have try reinstall but problem is still there..

i have try registration mode: "facebook only" , and then registration work (button is shown inside registraton form) , with remark --> under registration form (under facebook button) is statement that i use "sa facebook mod 2.0.2"
..hm?

i have change to registration mode "normal", i am still without button , any idea?

hm ?

SA™

hmm this is weird in testing it still works for me got a link to your forum?
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

SA™

if this http://forum.mojskuter.com/index.php is your site does it work on the default theme?

if all else fails you can add the login button anywere you want woth this code

global $fb_hook_object;
if(class_exists('SAFacebookhooks'))
    $fb_hook_object->call_facebook_hook('show_facebook_login',array(true));
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

eladio

#3525
yes, default theme (css redesign)

here : http://forum.mojskuter.com/index.php?action=facebook
i use 2.0.3 version, but you can see wrong version in "description" :
Quote
SA Facebook Intergration 2.0.2
© 2012 SMF Hacks 


i have moved forum from VPS to DS,
and change from domain.com/forum to forum.domain.com (a month ago, mod and everything worked as expected after moving),
is possible that is some database problem? ->
forum and all mods working fine --> after SMF upgrade to 2.0.6 , first problem --> update to 2.0.3 (first problem solved) now login button disappeared (new problem)
?   thinking  :o

PS
i will try your fix later




eladio

i have try to put your code in index.template.php on several places, like for example:
<div style="text-align:center">
<a href="http://www.federation-servers.com" target="_blank"><img id=" federation-servers " src="http://www.mojskuter.com/images/banners/federation-servers-veliki.jpg" alt="this website is hosted by: FEDERATION SERVERS" width="468" height="60"/></a>

                       

            </div> </li>
<li class="copyright">', theme_copyright(), '</li>
<li><a id="button_xhtml" href="http://validator.w3.org/check?uri=referer" target="_blank" class="new_win" title="', $txt['valid_xhtml'], '"><span>', $txt['xhtml'], '</span></a></li>
', !empty($modSettings['xmlnews_enable']) && (!empty($modSettings['allow_guestAccess']) || $context['user']['is_logged']) ? '<li><a id="button_rss" href="' . $scripturl . '?action=.xml;type=rss" class="new_win"><span>' . $txt['rss'] . '</span></a></li>' : '', '
<li class="last"><a id="button_wap2" href="', $scripturl , '?wap2" class="new_win"><span>', $txt['wap2'], '</span></a></li>
</ul>';




global $fb_hook_object;
if(class_exists('SAFacebookhooks'))
    $fb_hook_object->call_facebook_hook('show_facebook_login',array(true));





// Show the load time?
if ($context['show_load_time'])
echo '
<p>', $txt['page_created'], $context['load_time'], $txt['seconds_with'], $context['load_queries'], $txt['queries'], '</p>';

echo '
</div></div>', !empty($settings['forum_width']) ? '
</div>' : '';
}


but nothing  :o

i am not good in coding, but I'm stubborn, so i have try to "firebug" the problem,
unfortunately i had no luck in finding the problem  ???

IcePhreak

I get this error:

An Error Has Occurred!
CurlException: 7: couldn't connect to host

Happens when I try to register or login,
please help! I've searched this topic and to no avail!
Check out hBurn Radio
Click here for our forums.

vbgamer45

Contact your hosting company see if they can help that means it can't connect to facebook
Community Suite for SMF - Take your forum to the next level built for SMF, Gallery,Store,Classifieds,Downloads,more!

SMFHacks.com -  Paid Modifications for SMF

Mods:
EzPortal - Portal System for SMF
SMF Gallery Pro
SMF Store SMF Classifieds Ad Seller Pro

eladio

about my situation , some new hints..

one guy help me, he do some testing and tell me, that something wrong is here:

global $fb_hook_object;
if(class_exists('SAFacebookhooks'))
    $fb_hook_object->call_facebook_hook('show_facebook_login',array(true));


it does not work,

but if he put this above that code:
require_once('path_to_SMF/facebookauth/facebook.php');
require_once(path_to_SMF/Sources/Facebook/FacebookHooks.php');


then start to work

is that helping you? i dont have time now for testing this, but i believe that guy :D ..i will test this later and give you more info

SA™

require_once(path_to_SMF/Sources/Facebook/FacebookHooks.php');

should only need that outside smf but if it works then go for it
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

eladio

Quote from: SA™ on November 05, 2013, 01:00:03 PM
require_once(path_to_SMF/Sources/Facebook/FacebookHooks.php');

should only need that outside smf but if it works then go for it


hm.. maybe if your fix dont work, that is the reason why login button dont work from the first place..
what you mean outside smf?  modification is installed in SMF , maybe something is not installed correctly ?

maybe i can put that line on the right place, and then will login button show up.. where i can try to do something like that, or you have other idea?

thanks


SA™

could be cos FacebookHooks.php is/was loaded with smf can i have a copy of your theme? todo some testing cos the mod does work for me on localhost with default theme
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

SA™

the issue is with this piece of code in your index.template.php

$content = ob_get_contents();
ob_end_clean();
$content = preg_replace_callback('/(<img src=")(http:\/\/img.tapatalk.com\/d\/[0-9]{2}\/[0-9]{2}\/[0-9]{2})(.*?)(".*?>)/i',
create_function(
'$matches',
'return \'<a href="http://tapatalk.com/tapatalk_image.php?img=\'.urlencode(base64_encode($matches[2].\'/original\'.$matches[3])).\'" target="_blank" class="externalLink">\'.$matches[1].$matches[2].\'/thumbnail\'.$matches[3].$matches[4].\'</a>\';'
),
$content);
echo $content;
ob_start();


this breaks smf's buffer hook would also say is problay not good to have that in your template  but dont just remove that peice of code cos it looks like copy right for that mod eaither remove tapatalk or ask them to fix it
http://samods.github.io/SAChatBar/

Xbox Live: smokerthecheese 360 or xbone
My Work
Piano Movers / Delivery service
QuoteMy allies are dead.
I'm 'bout to be too.
Zombies are chasing me.
F*** it, I'm screwed -___-

eladio

thanks, i will send to them "a ticket"
..tapatalk is very popular mod for SMF, it is good to know for others that here is "conflict"


Kindred

tapatalk is a PITA.... I see all these people who claim that it's great....   and then I see a continual stream of issues with the sites that run it.
Слова
Украина

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Mr. Jinx

Ok, but what alternatives do we have? Tapatalk seems to be a nice option if you want to offer a mobile version of your smf forum.

Arantor

There are other options like using a good mobile theme... plus then you get to keep it customised (and you don't have to rely on your users buying an app)

ensarman

#3538
greetings

I had made a translation from english to spanish_latin-utf-8, SA if you want put it in the oficial plugin meanwhile i'll publish it in the spanish forum

thanks for your hard work

Tapatalk

Quote from: SA™ on November 05, 2013, 02:57:19 PM
the issue is with this piece of code in your index.template.php

$content = ob_get_contents();
ob_end_clean();
$content = preg_replace_callback('/(<img src=")(http:\/\/img.tapatalk.com\/d\/[0-9]{2}\/[0-9]{2}\/[0-9]{2})(.*?)(".*?>)/i',
create_function(
'$matches',
'return \'<a href="http://tapatalk.com/tapatalk_image.php?img=\'.urlencode(base64_encode($matches[2].\'/original\'.$matches[3])).\'" target="_blank" class="externalLink">\'.$matches[1].$matches[2].\'/thumbnail\'.$matches[3].$matches[4].\'</a>\';'
),
$content);
echo $content;
ob_start();


this breaks smf's buffer hook would also say is problay not good to have that in your template  but dont just remove that peice of code cos it looks like copy right for that mod eaither remove tapatalk or ask them to fix it

Thanks for reporting this, we also get report from eladio on our support forum.
https://support.tapatalk.com/threads/tapatalk-3-9-0-breaks-smfs-buffer.21491/
We already have a solution on this issue and will confirm it with eladio and then we'll release an update.
You can also get our latest plugin code for SMF2 in Github soon later:
https://github.com/tapatalk/tapatalk-smf2

Advertisement: