• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
November 27, 2021, 12:33:21 AM

News:

SMF 2.1 RC4 has been released! Try it out and help us test! :) Read more.


Bölümleri İki Sütun Halinde Listelemek

Started by [SiNaN], June 30, 2008, 05:12:53 AM

Previous topic - Next topic

[SiNaN]

August 18, 2008, 09:02:05 AM #20 Last Edit: August 23, 2008, 01:15:14 PM by [SiNaN]
Quote from: Mr.CoWbOy on August 15, 2008, 11:27:42 AM
Ellerine sağlık sinan yine döktürmüşsün..

Bu olayın benzeri bir şey istiyorum , konuyu bulamadan önce bakmıştım..

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=255780.0

yardımcı olabilirmisin?

teşekkürler..

BoardIndex.php

Bul:

<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="5" class="bordercolor" style="margin-top: 1px;">';

/* Each board in each category's boards has:


Değiştir:

      <table width="100%">';

// DIV BOARDS EDIT
$counter = 0;
// DIV BOARDS EDIT

/* Each board in each category's boards has:


Bul:

foreach ($category['boards'] as $board)
{


Değiştir:

foreach ($category['boards'] as $board)
{

// DIV BOARDS EDIT
if($counter == 0)
echo '<tr>';

            echo '<td ', count($category['boards']) < 2 ? 'width="100%"' : 'width="50%"', '>
<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="5" class="bordercolor">';
// DIV BOARDS EDIT


Bul:

</tr>';
}
}
echo '
</table>';
}


Değiştir:

</tr>';
}

// DIV BOARDS EDIT
echo '
</table>
</td>';

$counter = $counter + 1;

if($counter == 2) {
$counter = 0;

echo '</tr>';
}
// DIV BOARDS EDIT

}

// DIV BOARDS EDIT
         if(count($category['boards']) % 2 != 0 && count($category['boards']) > 1)
            echo '<td>&nbsp;</td>
               </tr>';
         elseif(count($category['boards']) < 2)
            echo '
               </tr>';
// DIV BOARDS EDIT

echo '
</table>';
}


Teknik olarak çalışıyor, biraz css düzeltmesi yapmanız gerekebilir ama. Gerisini tema yapımcılarına bırakıyorum.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

BuЯЯЯЯaK

Sinan üzgünüm olmadı zamanında bende çok uğraşmıştım .


[SiNaN]

Neresi olmadı Burak? Bir daha yapıp resim mi eklemeliyim? :P
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

BuЯЯЯЯaK

Senin yaptığında az çok sorun var gibime geldi sinan üstüne bieşyler ekledim sanırım düzeldi gibi oldu :D

Tek bölümlü kategorilerde sayfanın 4/1 ine yerleştirmeye çalışıyor .

[SiNaN]

Olabilir, bölüm sayısı 2'den az olursa kodların hali ne olur bilmiyorum. Bir ara bir daha bakarım. O alanlara belirli bir yükseklik de atandığında gayet güzel duruyor.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

BuЯЯЯЯaK

Valla ben yapıyom bişeyler çıkıyor sinan =)

Sadece kategorilerle catbgnin arasında padding bırakıyor onun sebebini bulamadım

Onuda windowbg ile aynı renk yaptım belli olmuyor :D


[SiNaN]

Üstteki mesajımdaki kodları düzenledim. Tek bölüm olduğunda da sorunsuz çalışıyor.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Mr.CoWbOy

bi süredir giremiyordum.. çok sevindim en kısa süre içinde deneyeceğim.. teşekkür ederim SiNaN.

[SiNaN]

Önemli değil. Burak Greet adlı temasında kullanmış kodları, isterseniz onu da inceleyebilirsiniz.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

[-Delete-]

Quote from: Burak ™ on August 20, 2008, 11:01:07 PM


:P

çok güzel görünüyor biraz daha geliştirilirse harika olucak diye düşünüyorum :)
Pess..!

[SiNaN]

O tema yayınlandı. Adı Greet olması lazım.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

ozzm

BoardIndex.template.php  de   bunları  hiçbirini  bulamıyorum ben?

renkli tema  kullanıyorum
By burakyapımlı


bana yardimci olursanız  cok sevinirim  :(

[SiNaN]

BoardIndex.template.php dosyanızı buraya eklerseniz bakabiliriz.
Former SMF Core Developer | My Mods | SimplePortal

Blaguvest

merhaba arkadaslar benim sorunum tablolari ayni boyutlandirmak nasil yapabilirim




resimde gorulu gibi karma karisik bir hal aldi

Blaguvest

arkadasalr resimde gosterdim hangi alanlari yardimci olabilirmisiniz boyutlandirabilirmiyiz ? nasil yapabilirim nerden baslamalliyim


Yağız...

SMF 2.0'a uyguladınız sanırım. Kodlar SMF 2.0 sürümüne uyumlu değil.

Blaguvest

ewet 2 uyguladim him 1 surumunu kullansan resimde gosterdim tablo alanlarini nasil boyutlandirabilirim

Yağız...

1.x'te hata olmadığından ayarlama yapmanıza gerek yok.

ოկtђ

Quote from: [SiNaN] on August 18, 2008, 09:02:05 AM
Quote from: Mr.CoWbOy on August 15, 2008, 11:27:42 AM
Ellerine sağlık sinan yine döktürmüşsün..

Bu olayın benzeri bir şey istiyorum , konuyu bulamadan önce bakmıştım..

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=255780.0

yardımcı olabilirmisin?

teşekkürler..

BoardIndex.php

Bul:

<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="5" class="bordercolor" style="margin-top: 1px;">';

/* Each board in each category's boards has:


Değiştir:

      <table width="100%">';

// DIV BOARDS EDIT
$counter = 0;
// DIV BOARDS EDIT

/* Each board in each category's boards has:


Bul:

foreach ($category['boards'] as $board)
{


Değiştir:

foreach ($category['boards'] as $board)
{

// DIV BOARDS EDIT
if($counter == 0)
echo '<tr>';

            echo '<td ', count($category['boards']) < 2 ? 'width="100%"' : 'width="50%"', '>
<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="5" class="bordercolor">';
// DIV BOARDS EDIT


Bul:

</tr>';
}
}
echo '
</table>';
}


Değiştir:

</tr>';
}

// DIV BOARDS EDIT
echo '
</table>
</td>';

$counter = $counter + 1;

if($counter == 2) {
$counter = 0;

echo '</tr>';
}
// DIV BOARDS EDIT

}

// DIV BOARDS EDIT
         if(count($category['boards']) % 2 != 0 && count($category['boards']) > 1)
            echo '<td>&nbsp;</td>
               </tr>';
         elseif(count($category['boards']) < 2)
            echo '
               </tr>';
// DIV BOARDS EDIT

echo '
</table>';
}


Teknik olarak çalışıyor, biraz css düzeltmesi yapmanız gerekebilir ama. Gerisini tema yapımcılarına bırakıyorum.


Sinan Abi bunu smf 2.0'da nasıl kullanırız?

Advertisement: