Advertisement:

Author Topic: Spam Me Not  (Read 32805 times)

Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Spam Me Not
« on: October 18, 2006, 05:22:08 PM »
Link to Mod
Rate this Mod

This mod will prevent bots from harvesting email addresses by converting the addresses to hexadecimal and decimal characters. It is based off Rolf Offermann's PHP port of Andreas Neudecker's JavaScript script.
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline RoarinRow

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 662
  • Gender: Male
  • Ride my AV!
    • Avalanche Style
Re: Spam Me Not
« Reply #1 on: October 18, 2006, 09:12:20 PM »
Great, thanks for making this available for RC3   ;)

SMF 2.0
TP 1.0 RC1.1
Wordpress 3.1.3

Offline RoarinRow

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 662
  • Gender: Male
  • Ride my AV!
    • Avalanche Style
Re: Spam Me Not
« Reply #2 on: October 18, 2006, 09:52:51 PM »
Here's what my email address looks like when I sent a PM from my test account to my life account on my forum.


SMF 2.0
TP 1.0 RC1.1
Wordpress 3.1.3

Offline RoarinRow

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 662
  • Gender: Male
  • Ride my AV!
    • Avalanche Style
Re: Spam Me Not
« Reply #3 on: October 18, 2006, 10:31:10 PM »
Do you know how to fix this:

8: Undefined index: 0
File: /forum/Sources/Load.php
Line: 932

I get it when looking at 'action=who'

Also get the error entry when users go into the arcade:

8: Undefined index: 9
File: /forum/Sources/Load.php
Line: 932
« Last Edit: October 19, 2006, 12:30:23 AM by RoarinRow »

SMF 2.0
TP 1.0 RC1.1
Wordpress 3.1.3

Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #4 on: October 19, 2006, 04:30:07 PM »
Do you know how to fix this:

8: Undefined index: 0
File: /forum/Sources/Load.php
Line: 932

I get it when looking at 'action=who'

Also get the error entry when users go into the arcade:

8: Undefined index: 9
File: /forum/Sources/Load.php
Line: 932
Give me a few minutes I'll fix it.
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #5 on: October 19, 2006, 04:56:09 PM »
OK Try the new version.
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline RoarinRow

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 662
  • Gender: Male
  • Ride my AV!
    • Avalanche Style
Re: Spam Me Not
« Reply #6 on: October 19, 2006, 05:53:08 PM »
OK Try the new version.

Looks like it failed here:

Sources/Subs.php Test failed

SMF 2.0
TP 1.0 RC1.1
Wordpress 3.1.3

Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #7 on: October 19, 2006, 06:04:59 PM »
OK Try the new version.

Looks like it failed here:

Sources/Subs.php Test failed
Did you uninstall, and then reinstall it or just upgrade?
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline RoarinRow

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 662
  • Gender: Male
  • Ride my AV!
    • Avalanche Style
Re: Spam Me Not
« Reply #8 on: October 19, 2006, 06:08:13 PM »
OK Try the new version.

Looks like it failed here:

Sources/Subs.php Test failed
Did you uninstall, and then reinstall it or just upgrade?

Yup I uninstalled cleanly, then reinstalled.   :)

SMF 2.0
TP 1.0 RC1.1
Wordpress 3.1.3

Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #9 on: October 19, 2006, 06:09:45 PM »
OK Try the new version.

Looks like it failed here:

Sources/Subs.php Test failed
Did you uninstall, and then reinstall it or just upgrade?

Yup I uninstalled cleanly, then reinstalled.   :)
You could've just upgraded it. Don't know why you're having errors though. Could you PM me the contents of your Subs.php file?
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline RoarinRow

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 662
  • Gender: Male
  • Ride my AV!
    • Avalanche Style
Re: Spam Me Not
« Reply #10 on: October 19, 2006, 06:32:22 PM »
OK Try the new version.

Looks like it failed here:

Sources/Subs.php Test failed
Did you uninstall, and then reinstall it or just upgrade?

Yup I uninstalled cleanly, then reinstalled.   :)
You could've just upgraded it. Don't know why you're having errors though. Could you PM me the contents of your Subs.php file?

Thanks and sorry the the problem.  I sent you a link to my Subs.php files since I was having PM issues sending you the contents.

SMF 2.0
TP 1.0 RC1.1
Wordpress 3.1.3

Offline jayemmee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #11 on: October 25, 2006, 11:56:54 AM »
Applied mod (using 1.1 RC3) and works fine except if your URL has a # in it for example
index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=261.msg1573#msg1573 and then the URL is truncated at the # giving index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=261.msg1573

Any ideas?

Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #12 on: October 25, 2006, 03:51:56 PM »
Could I have a link to your site?
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline jayemmee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #13 on: October 29, 2006, 12:14:37 PM »
Sorry for the delay.  I have uninstalled the package at this time, but you can view the site hxxp:www.talktenpin.co.uk [nonactive] (this is a Joomla! site) and follow the link to the forum.

Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #14 on: October 29, 2006, 02:45:43 PM »
Could you reinstall it so I know what it looks like when it's insatlled?
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline jayemmee

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #15 on: October 29, 2006, 02:54:11 PM »
Just tried to reinstall; and got
Quote
Error in Package Installation
At least one error was encountered during a test installation of this package. It is strongly recommended that you do not continue with installation unless you know what you are doing, and have made a backup very recently. This error may be caused by a conflict between the package you're trying to install and another package you have already installed, an error in the package, a package which requires another package that you don't have installed yet, or a package designed for another version of SMF.


Code: [Select]
Installing this package will perform the following actions:
Type Action Description
1. Execute Modification ./Sources/Subs.php Test failed
2. Execute Modification ./Sources/Display.php Test successful
3. Execute Modification ./Sources/Load.php Test successful
4. Execute Modification ./Sources/QueryString.php Test successful

Any suggestions.....


Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #16 on: October 29, 2006, 05:23:56 PM »
Can you send me the contents of you subs.php?
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline Benson

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 83
Re: Spam Me Not
« Reply #17 on: November 08, 2006, 04:02:49 AM »
There's a problem with your Mod if you use it with Orstios Joomla-SMF-Bridge - url's contain & instead of a simple &, maybe you can have a look at this topic, would be nice to see a fix.

cheers,
Benson

Offline winrules

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 5,085
  • Gender: Male
Re: Spam Me Not
« Reply #18 on: November 08, 2006, 06:25:38 PM »
Bah. I guess I didn't find unique enough search strings. I'll update it soon.
winrules
SMF Developer
               My Mods
Please do not PM me for support.


Offline Benson

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 83
Re: Spam Me Not
« Reply #19 on: November 09, 2006, 02:57:35 AM »
Bah. I guess I didn't find unique enough search strings. I'll update it soon.
Ok, thanks. and if you need to test the mod leave me a pn and i'll have a look at it if it's working with Orstio's bridge.

Cheers,
Benson