Advertisement:

 Search results for: 500

Pages: [1] 2
1
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on February 18, 2016, 02:19:43 PM »
New version. 1.2.5

- Added support for imgur gifv format
- Move the css and js calls to integrate_load_theme hook.

imgur gifvs won't work with microsoft Edge browser, it does work with firefox/chrome/opera.

To upgrade just uninstall any previous version and install the new one.


@c0m4r1  The 500 issue is related to permissions, just be sure to set every file back to 644 and your folders back to 755  if for some reason your main public_html folder was changed too and you don't have FTP access to change it, talk to your host to get it restored.

Check your server error log too, there has to be some info about this there.

The youtube videos not visible for logged users is a jquery conflict with another mod, unfortunately, a lot of mod authors doesn't check if there is a jquery version already been used (or the version they are using its pretty old), they just add their own, this causes all kinds of issues with mods that uses jquery. There is no simple solution for this, needs to be debugged site per site but a list of installed mods will be a great start.

2
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on January 02, 2016, 08:00:02 PM »
OK, if permissions isn't the issue then theres a PHP error somewhere.

I just have the same error in my own site (ironically while trying to fix these pesky 500 permissions error in SMF 2.1) and all permissions were fine but there was a php error in a file totally unrelated to this mod.

So check your error_log, not the one form SMF but the one called error_log  that file should appear in your forum's root folder and can be opened by any text editor.

Take a look at it and see if there is any error logged there.


3
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Eli McGowan on January 02, 2016, 04:47:30 PM »
Hi Suki,

Your mod worked fine for me as long as I had it installed, but after I uninstalled it, I've only got a 500 server error from my forum. What do you think happened, and how might I get my forum up and running again?

4
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on December 23, 2015, 01:30:57 PM »
Its a permissions thing, something that happens on very picky hosts, my current hosts its also like that  but I cannot really figure it out why only this mod triggers those 500 errors.

I use a similar structure across all my mods, normalization and all that stuff, meaning I use the same mod/folder structure on all my mods and yet this is the only one who has this permissions issues.


5
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by c0m4r1 on November 18, 2015, 06:42:44 AM »
Hello
I used ohara mod since about 2013 and everything was ok, lastly i decided to upgrade mod to help users adding new video and after upgrading mu admin page doesnt work. only mysite_com/admin doesnt work, if i choose any of the admin page it works but main admin dashboard doesnt.
On all tested browsers i get internal error 500.
Now i dont know what to do now :/ Should i delete the mod and install some old version ? where should i look for some errors ? In apache log i couldnt find anything related to /admin path


6
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by yakyakyak on June 27, 2015, 02:01:03 PM »
Do you have a "pretty urls" mod installed?  admin/index.php is not a vanilla SMF url.

Is it only the admin panel?  for some reason this mod likes to annoy crappy hostings by setting files to 777 which some host may see as "too much" and inmediatly show a 500 error. Reverting the permissions to the file solves the issue.

ha ha, spot on with Pretty. It was just the admin panel and you were correct with the permissions. Thanks for the prompt reply.

7
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on June 27, 2015, 11:08:56 AM »
Do you have a "pretty urls" mod installed?  admin/index.php is not a vanilla SMF url.

Is it only the admin panel?  for some reason this mod likes to annoy crappy hostings by setting files to 777 which some host may see as "too much" and inmediatly show a 500 error. Reverting the permissions to the file solves the issue.

8
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Low on April 27, 2015, 07:31:32 PM »
They are not false accusations. Your mod does not work with some server configurations and a lot of people have had the same 500 problem which happened directly after installing your mod. I've seen your replies to other people who have had problems with your mod and I think I'll stay away from any mod you produce in the future. All the best.

9
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on April 27, 2015, 06:53:13 PM »
Yes, false accusations, when you are asked to back up your statements but failed to do so. Pretty basic concept.

I already pointed out that only 3 out of 10k downloads has ever have a 500 issue with this mod and in all those 3 cases (including you) it was their server configuration.

I also already pointed out that you will have the same issue no matter what mod you decide to install but please be my guest and do try to check that for yourself :)

I honestly do not have the time to argue with you, I already give you an answer, take it or leave it, you are also free to install any other mod you see fit, you aren't required to install any of the modifications I made and/or maintain.

Looking at your other support requests it seems you are quite a "difficult customer" and seems to love to have arguments just for the sake of having an argument so pardon me if I, from now on, pass from any support request from you.

My only concern is to clear any false accusations, which I already did, no point in keep on being reiterative.

10
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on April 27, 2015, 11:43:57 AM »
I don't have time to quote all of the people in this thread who also have the same 500 error. I mentioned the permissions because that seems to be the solution to all the other problems people have with this mod. Just thought I'd save time.

You certainly did have time to check it so please provide actual facts to back up your statement.


Anyway, this is a search for "500" on this topic:  http://www.simplemachines.org/community/index.php?action=search2;search=500;topic=462968

It shows a grand total of 3 people having "error 500" issues (you included).   3 people out of more than 10k downloads this mod has certainly isn't "a lot".

Just want to make this clear enough, claiming false accusations  will not get you anywhere if you want to receive support from me.

Now, as the search results indicates, 500 errors are usually due to bad/weird server configurations, specially host that naively restrict 0777 permissions or otherwise flag them as insecure.  There is nothing I can do a bout it since it is not within this mod's range to actually fix that (2.1 already addressed this, I haven't check it that deeply).

Your best bet would be to manually install this mod(following the mod's parser) , which is quite easy or use another mod but you will face the same issues you already have with this one anyway ::), which once again proves that it is your server the culprit rather than this mod.

11
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Low on April 27, 2015, 11:33:58 AM »
I don't have time to quote all of the people in this thread who also have the same 500 error. I mentioned the permissions because that seems to be the solution to all the other problems people have with this mod. Just thought I'd save time.

12
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on April 27, 2015, 08:36:55 AM »
500 errors are typically server issues which also explain why you seem to have issues with every mod you install.

Anyway, need more info, does your server log has anything?

13
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Low on April 27, 2015, 07:07:38 AM »
Installed and now I have 500 error? I really should start reading problems with mods before installing third party as very few seem to work.

14
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by 420Connect.co.uk on October 01, 2014, 01:29:07 PM »
Yep that is exactly what happens to me.

As soon as I hit install it creates the 500 error,
- I've began manually adding it but have "left over files" i'm not sure where to place and i'm currently getting this error:

Fatal error: Call to undefined function OYTE_Preparse() in /home/connec31/public_html/forum/Sources/Subs.php on line 923

should I place all the files in the /forum/ folder?

15
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on October 01, 2014, 09:40:50 AM »
Yeah, my mod is not really that powerful :P  its SMF packager manager and I'm afraid the same will happen with any other mods you try to install.

You could try to install this mod manually, its just a couple of file edits and the rest its just a matter of uploading a file and call it with your browser oh and upload the BBC images too. But yeah, you could try to install again and then revert back all your files to 755, however, I've seen host that shows a 500 screen right after a file has been changed so the file edits may not been done at all, thats why a manual installation will be the best route here.

16
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on September 28, 2014, 11:10:40 AM »
Its not really about the edits, SMF modifies your main index.php  and tries to change its permissions to 777, on some paranoid host this is viewed as an attempt to break your security.

What you could do is change the permissions of your main index.php to 755 or even lower, that should get rid of the 500 problem. Unfortunately, you will face this issue  with almost every mod, even the ones that doesn't do any file edits.


17
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on September 27, 2014, 02:47:11 PM »
Prob your host doesn't like SMF changing permissions to your files.

I have no idea who's your host or what kind of permissions does it need to run so I cannot really give you a straight forward answer.

Contact your host and ask them whats the proper permissions for your files, and check what are the permissions for your main index.php.

However, thats just guessing,  500 errors can also be triggered by other kinds of issues.

18
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Suki on August 21, 2014, 10:41:56 AM »
It's actually doing it for both & and ? params. The ? only comes from the youtu.be share link

http://youtu.be/Fj4alwt0FgA?list=PL345B49A52C73B94E

Full link uses &
https://www.youtube.com/watch?v=Fj4alwt0FgA&list=PL345B49A52C73B94E

But also displays like the other:
http://www.final7fantasy.com/testforum/index.php/topic,1.0/message,92.html
http://www.final7fantasy.com/testforum/index.php/topic,1.0/message,94.html

Another with the playlist param:
http://www.final7fantasy.com/testforum/index.php/topic,1.0/message,95.html

Same thing for both, list=PL345B49A52C73B94E appears as text underneath the videos.

So for vimeo, where would I put this example URL in oharaYTEmbed.php:

<iframe src="//player.vimeo.com/video/71646438" width="500" height="281" style="border: none;"></iframe>

OK, thanks for the urls, I'm going to release a new version with  a fix for them.  I'll include a setting to disable/enable the auto embed too and will change the vimeo oembed api for the universal embed so it will be easier for people to customize the iframe.

Thank you for being one of the few working embed mods left!

Thanks!

19
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by Aaron10 on August 20, 2014, 01:44:03 PM »
It's actually doing it for both & and ? params. The ? only comes from the youtu.be share link

http://youtu.be/Fj4alwt0FgA?list=PL345B49A52C73B94E

Full link uses &
https://www.youtube.com/watch?v=Fj4alwt0FgA&list=PL345B49A52C73B94E

But also displays like the other:
http://www.final7fantasy.com/testforum/index.php/topic,1.0/message,92.html
http://www.final7fantasy.com/testforum/index.php/topic,1.0/message,94.html

Another with the playlist param:
http://www.final7fantasy.com/testforum/index.php/topic,1.0/message,95.html

Same thing for both, list=PL345B49A52C73B94E appears as text underneath the videos.

So for vimeo, where would I put this example URL in oharaYTEmbed.php:

<iframe src="//player.vimeo.com/video/71646438" width="500" height="281" style="border: none;"></iframe>

20
Modifications and Packages / Re: Ohara YouTube Embed
« Message by klra on June 15, 2014, 09:11:22 AM »
I'm having trouble installing this in 1 of my 3 forums. PHP ver 5.4 installed, SMF ver 2.0.7

All three forums are using the same themes and the mod works great in 2 of them.

But after I upload the file in the Pacakage Mgr in the 3rd forum, it wants FTP info in order to change file permissions while installing the mod.

This was not the case for the 1st 2 installs.

When I gave it the ftp info it changed my main folder permissions, crashed the forums (500 error) and my host helped me get it changed back. Installation failed.

So here's my question-

What files or folders need to have their permissions changed before installing the mod?

I can't seem to find anything different in the 3 forum folders.

Thanks

Anyone?

Pages: [1] 2